Victòria in extremis del sub25

Partit molt disputat des del minut 0 fins a l’últim segon, on els Monjos va estar a l’altura de les circumstàncies i va endur-se una important victòria a casa per la mínima al final del match.

Inici del partit amb alternances al marcador, on cap dels dos equips se sentia còmode a la pista i cap dels dos contrincants aconsegueix una clara avantatge en el lluminós. Tot i així, el Abrera, venia confiat de l’última jornada, i amb la possibilitat de posar distància a la lliga, va començar plantat cara amb 4 triples gairebé consecutius que de ben poc li van servir, ja que l’equip local, també va ensenyar les dents reduint la diferencia al marcador per acabar el quart 18 – 20.

Un segon quart on es repeteix l’actuació de tots dos equips, fa que el partit segueixi molt tranquil amb moments esporàdics de relaxació. Tot canvia, quan Ton Mercè torna a aparèixer en escena amb la batuta de l’equip, fent jugar als companys des de la velocitat, l’atac directe, sense permetre cap badada i a mes a més acabant sent el màxim anotador del partit amb 17 punts. En aquest moment els vermells aconsegueixen un bon parcial, i es retiren al descans amb una diferència d’un punt però la moral alta.

Inici de la segona part amb les idees clares i l’actitud guanyadora que ens conduiria a la victòria, però el rival ens castiga altra vegada des del perímetre i ens clava 3 triples consecutius, tot i així l’equip no perd el nord, una vegada més una bona reacció dels jugadors, imposen un bon parcial aconseguint remuntar la diferència i acabar el quart per sobre en el marcador.

Intens i emocionant final de partit, demostrant el bon joc local que saben jugar amb el marcador i el temps, molta sang freda conservant la diferència del darrer quart, fins que una bona reacció del rival forçant moltes faltes personals i sense fallar des de la línia de tirs lliures, aconsegueixen remuntar 1 punt. Però com portaven demostrant tot el partit, l’equip no para de lluitar. Aleshores l’únic triple que els Monjos va anotar en tot el partit i la feina dels interiors capturant rebots ofensius, dona una imponent victòria, amb una diferència de 2 punts, que posa als nois d’Alberto Campos en una posició capdavantera a la lliga.

Grau (1), Gabry (4), Fran (2), Juanra (8), Nil (8), Luque (6), Miquel (5), Ton (17), Jandro (2), Andres (2), Colom (10)

Parcials. 18-20 / 13-10 / 19-18 / 17-17

Resultat final. Els Monjos BC 67 – 65 CB Abrera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s