El sub21 preferent perd a casa

Els nois de Nil Alemany van tornar a desaparèixer contra un rival de la zona alta de la classificació.

El partit va començar amb un intercanvi de punts que els locals no van poder seguir als pocs minuts. Un intercanvi de triples entre els dos equips va acabar amb diferents contraatacs visitants que els vermells no van saber contestar. Així els de Barcelona van aconseguir una gran avantatge ja en el primer període.

En la resta de quarts, lluny de sorgir una reacció local el partit va seguir la mateixa tònica. Els de casa es veien superats en tot moments i va patir un fort correctiu de un dels equips més potents del grup.

Esperem aprofitar la setmana sense partit per recuperar ànims i el nivell de joc perdut en les últimes jornades. Encara queda molta temporada i l’equip s’ha d’aixecar per poder competir com en els primers partits i poder pujar llocs a la classificaciles raderes jornades. esperem últimes jornades. Encara queda molta temporada i l’equip s’ha d’aixecar per poder competir com en els primers partits i poder pujar llocs a la classificació.

Xavi (3), Vivó (3), Roig (9), Oriol (2), Gerard (4), Pol (6), Carles (7), Víctor (2), Riba (6), Dani(2)

Parcials. 11-27 / 11-21 / 13-14 / 9-23

Resultat final. Els Monjos BC 44 – 85 CB Grup Barna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s