Derrota del infantil fora de casa

L’infantil s’enfrontava al Bàsquet Pratenc. La primera part va estar mol igualada amb molta intensitat fins cap al final de la part que els locals feien un parcial de 8-0 i deixava el marcador amb un 16-7 pels locals.

La segona part els visitants van incrementar la defensa i a base de contraatacs aconseguien que el local només fes 3 punts en tota la segona part, mentre que els visitants en feien 12 per acabar deixant el marcador al descans de 19-19.

La tercera part començava molt malament pels visitants, falta de concentració en defensa, males decisions en atac i això ho aprofitaven les locals per dominar el joc i recuperar-se del parcial que havien rebut en l’anterior part, al final de la tercera part el marcador era 37-23.

En la quarta part els visitants es tornaven a fica dintre el partit torna’n a defensa be i surtin be al contraatac però el poc encert amb els tirs lliures i la diferencia amb el marcador no va ser possible la remuntada, al final del partit el marcador va ser de 47-38.

Mol bona feina de tots els jugadors, però cal destacar a Gerard Sanson amb 11 punts, 7 al últim quart, i la gran defensa de Fèlix Moreno.

Resultat final. AE Bàsquet Pratenc 47 – 38 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s