Victòria d’ofici del sènior

Aquest passat diumenge els nois de Marc Font i Mònica Contreras rebien la vista de l’incòmode CB Cubelles, un equip que arribava a Monjos amb 5 victòries dels seus darrers 6 partits.

El match va començar molt favorable als vermells que, tot i errar moltes opcions prop de la cistella, anotaven amb certa facilitat i es feien amb el domini del rebot per tancar el primer període favorable amb un 22 a 17 al marcador. Al segon quart, els del Garraf van millorar el seu joc i van establir molta igualtat sobre el parquet arribant al descans amb un aprestat 37 a 31.

A la represa, els locals no aconseguien encaixar bé les seves línies defensives i no es trobaven còmodes al partit. Atacs espessos dels vermells i bons percentatges exteriors visitants feien que el partit arribés empatat (51-51) al darrer quart. Va ser en aquests darrers minuts on els Monjos de la mà d’Adrià Hernández i Marc Guirao i la defensa de Jordi Ràfols van aconseguir agafar l’avantatge necessària per endur-se una nova victòria. Hem de destacar l’ofici i el treball de tots els nostres jugadors que va ser clau per desfer-se d’un excel·lent rival.

Ara l’equip queda al tercer lloc de la classificació amb 8 victòries i 2 derrotes. El proper partit serà novament a casa davant el Santfeliuenc.

Guti (2), Sergi (7), Lluís (6), Jordi (4), Adrià (9), Xavi (4), Christian (14), Rafa (11), Manel (2), Marc (16)

Parcials. 22-17 / 15-14 / 13-18 / 24-15

Resultat final. Els Monjos BC 76 – 66 CB Cubelles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s