Treballada victòria del sub25

Bon partit de l’equip buscant sempre les superioritats i fent-se amo i senyor de la pintura amb 40 punts dels 67 anotats. Tot i la lesió en els primer minuts de Gabry Garcia.

Una bona arrencada de partit on l’equip esta bé en defensa i amb 6 punts seguits de Nil Alemany acabant amb 17 punts sent el màxim anotador del partit, fa que es posi una diferència de 7 punts en el marcador amb què es arribaria a final del primer quart.

Segon quart segueix el bon ritme de joc tant ofensiu com defensiu i fa que la diferència pugi fins als 12 d’avantatge, malgrat tot l’equip rival segueix lluitant i al final del quart amb dos triples consecutius fa que al descans s’arribi amb el marcador de 26-31.

Encara així l’equip surt al màxim després del descans i aconsegueix un bon parcial amb una bona aportació de Adrià Luque i Ricard Colom amb 8 punts entre tots dos en els primers 5 minuts, gràcies a això l’equip aconsegueix novament posar una altra vegada distància en el marcador de 13 punts amunt, malgrat tot l’equip rival aconsegueix reduir diferències al final del quart.

Primers minuts de l’últim quart amb algun badada defensiva, on l’equip rival aprofita per anotar i venir-se amunt i arriba estar nomes a 1 punt en el marcador però en aquest moment una bona direcció de joc de Ton Mercè sobretot sortint de la pressió i un triple d’Andrès Palomares fa que l’equip es torni a trobar còmode en el partit i arribi al final amb el marcador 59-67.

Grau (5), Gabry (3), Fran, Nil (17), Luque (15), Miquel (1), Ton (4), Jandro, Andrès (12), Colom (10)

Parcials. 10-17 / 16-14 / 18-19 / 15-17

Resultat final. CB Corbera 59 – 67 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s