El júnior perd a fora de casa

El nostre júnior es desplaçava a la difícil pista del Castellbisbal on equips de la part alta de la classificació havien patit per a guanyar els seus respectius partits i on ens trobàvem un rival que havia guanyat els seus últims 5 partits disputats.

El partit començava d’allò més bé per als nostres interessos, amb una gran aportació en defensa de Carlos Blanco que a més va sumar 11 punts en aquest quart. El resultat al final dels 10 primers minuts de partit era 14-19 favorable als nostres.

A l’inici del segon quart el Castellbisbal va començar molt fort i es va ficar per davant amb un parcial de 6-0, però una bona feina d’Eric Via sota ela taulells i una bona direcció de joc de Pau Larregola va fer que el marcador al final del quart fos 34-37 a favor dels nostres.

Després del descans, els Monjos va sortir adormit tot i els bons minuts de joc d’Edgar Crespo i Quim Mercè. Tot i això els Monjos encetava el últim període 4 punts per a sota en el marcador (56-52).

En el últim quart els nostres no van saber trencar amb facilitats la pressió individual plantejada per al rival i es van cometre moltes errades que acompanyats de 2 triples en els últims segons va fer que es perdés un partit que vam tenir a tocar.

Lacruz (0), Blanco (13), Chedeville (0), Aleix (1), Clemente (3), Larregola (16), Miralles (2), Crespo (8), Via (13), Lopez (7), Mercè (2)

Parcials. 14-19 / 20-18 / 22-15 / 21-10

Resultat final. CB Castellbisbal 75 – 62 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s