Clara derrota del infantil

Aquest cap de setmana els nois de Fran Carrion i Gerard Serramià anaven al camp del líder CB Sant Andreu, el partit no començava gairebé pels visitants, una pressió a home tota la pista deixava als visitants sense opcions de fe re i així s’arribava al final de la primera part 4-30.

La segona part continuava de la mateixa manera que la primera part, amb una pressió dels locals i fen molts punts de contraatac, els visitants no van saber respondre i la segona part acabava amb un marcador de 4-48.

La tercera i quarta part van ser de transició en la qual la actitud dels jugadors no va decaure en cap moment i van esta lluitant tot el partit tot i la diferencia en el marcador, mol content dels jugadors per las ganes i per lluitar fins al final.

Resultat final. CB Sant Andreu 54 – 4 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s