El júnior competeix fins al final

Aquest dissabte mati el nostre junior entrenats per Manel Ruiz i Marc Guirao s’enfrontava al Abrera un equip situat a la part alta de la classificació amb 5 victòries i 2 derrotes.

El partit va començar molt igualat amb un Marc Clemente inspirat en atac i un Carlos Blanco molt lluitador que va agafar molts rebots en aquest període. El resultat a final del primer quart era de 10-12 per als visitants.

El segon període va començar amb la mateixa tònica,  però el Abrera es va mostrar molt encertat en atac sobretot en els últims minuts i que gràcies a uns bons minuts de Pau Làrregola amb 5 punts consecutius va fer que el Abrera no marxes amb una diferència molt àmplia a la mitja part. (25-32)

El tercer quart els Monjos va sortir adormit i això va fer que el equip visitant marxes 21 punts amunt abans de començar els últims 10 minuts de partit.

Els darrers 10 minuts, L’Abrera va començar igual de fort i va agafar la màxima diferència en el marcador (55-30) a falta de 8 minuts per acabar el match. A partir d’aquí amb un temps mort del equip local va fer que els jugadors despertessin i no perdessin la cara del partit i un parcial de 15-0 a favor impulsats per el treball i els punts d’Aleix Fontanals va fer que els Monjos es col·loques a 10 punts a falta de acabar el partit i amb opcions de victòria, tot i que un triple per taulell va fer que marxessin les esperances dels locals.

Aquesta setmana, els Monjos es desplaçarà a la difícil pista del Castellbisbal, on equips situats a la part alta de la classificació han patit de valent per guanyar el encontre.

Resultat final. Els Monjos BC 47 – 61 CB Abrera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s