Pallissa del sènior

Aquest passat diumenge, el nostre sènior rebia la visita del CB Montpedrós, un equip situat a la mitja taula amb un balanç de 3 victòries i 3 derrotes i que arribava a Monjos amb una clara línia ascendent.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles fins que ben entrat el primer període, la segona unitat local va dotar el joc de molta més agressivitat defensiva i molta més velocitat en atac, tancant el quart amb un clar 31 a 14. I si als primers deu minuts de partit es va veure tot el potencial ofensiu d’aquest equip, al segon període es va poder veure tot el potencial defensiu dels nostres jugadors que, estan molt atents i solidaris al darrera van tancar el quart sense rebre punts i deixaven el partit sentenciat al descans (47-14).

A la represa, el partit va baixar en intensitat degut a que estava ja vist per sentència. El tercer període es va tancar amb un favorable 17 a 14 pels locals i el darrer per un pobre 13 a 4 que deixaven el 77 a 32 final.

Cal destacar l’actitud de tot l’equip que va permetre sumar una nova victòria, la sisena en set partits de lliga. La propera setmana l’equip visita al líder invicte de la categoria, el CB Igualada, amb l’objectiu de competir i de posar les coses difícils al principal favorit per alçar-se amb el campionat a final de temporada.

Guti, Edu (2), Sergi (4), Lluís (12), Jordi (10), Adrià (10), Xavi (9), Christian (12), Rafa (9), Manel (3), Marc (6)

Parcials. 31-14 / 16-0 / 17-14 / 13-4

Resultat final. Els Monjos BC 77 – 32 CB Montpedrós

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s