Apretada victòria del sub25

Sortida forta de l’equip rival i amb distraccions en defensa per part dels locals, més alguna perduda de pilota, fa que el principi de partit no sigui l’esperat i l’equip contrari s’avanci en el marcador, arribant a posar 10 punts d’avantatge. Encara així l’equip es va activant i poc a poc gràcies a un triple d’Andrès Palomares i una cistella JR Buisan fa que el quart acabi 3 punts per sota reduint la diferència de 10 punts en el marcador.

Dos triples més en el segon quart d’Andrès Palomares acabant el partit amb 14 punts i quatre triples i 6 punts seguits de JR Buisan sent el màxim anotador de l’equip amb 16, fa que l’equip aconsegueixi posar distància en el marcador arribat a ficar en el marcador 10 punts d’avantatge per als locals. Malgrat tots els minuts finals l’equip torna a tenir una petita relaxació on el rival no perdona i amb un parcial de 0-9 arribant al descans amb el marcador de 34-35.

A partir de llavors el partit sempre va estar molt disputat per part dels dos equips on cap del dos va poder escapar-se en el marcador per més de 3 o 4 punts amunt. Tot i els canvis en el marcador l’equip va aconseguir una petita diferència de 3 punts a final del tercer període que va mantenir ja fins al final, sempre estant amunt en el marcador a l’últim quart, arribant a escapar-se de 6 punts al final, encara així l’altre equip no es rendeir i ca aconseguir un triple que posaria al final una diferència de 3 punts amb la qual acabaria el partit.

Grau (4), Gabry (10), Fran, Juanra (16), Nil, Luque (5), Miquel (2), Alejandro, Andrès (14), Colom (6)

Parcials. 14-17 / 20-18 / 12-8 / 11-11

Resultat final. Els Monjos BC 57 – 55 Òdena Club Bàsquet

la .foto 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s