Reacció des d’una gran defensa del sub25

Inici de partit estrany amb poc ritme a causa de contratemps externs al partit, un primer quart amb dubtes on l’equip li costa entrar en el ritme del partit, tot i això l’equip poc a poc comença a despertar i sempre està a prop en el marcador entre 1 o 3 punts per sota, acabant el quart 1 punt a baix.

Un segon quart on es fa un pas cap a davant en defensa i l’equip aconsegueix anar-se’n en el marcador i posar terra pel mig, un parcial de 2-16 gràcies una gran defensa dels jugadors i un bon moviment de pilota en atac fa que s’arribi al descans amb una diferència de 10 punts a dalt.

Gran sortida després del descans on l’equip encara surt mes concentrat en defensa i aconsegueix un altre parcial mes gran per anar-se’n en el marcador definitivament, una bona pressió liderada per Gerard Escofet, més un triple de Gabry Garcia sobre la botzina fa que l’equip es vingués a dalt posant en el marcador 19 punts de diferència.

Últim quart on l’equip no afluixa el ritme segueix dur ferm en el seu joc, permetent pocs punts en el seu cèrcol i sortint amb ràpids contraatacs a la cistella contrària, tancant el partit al final per una diferència de 25 punts a dalt en el marcador.

Grau (6), Gabry (9), Fran (7), Juanra (7), Nil (3), Luque, Miquel (2), Ton (2), Alejandro, Palomares (2), Colom (17)

Parcials. 14-13 / 5-16 / 4-13 / 7-13

Resultat final. CB Viladecans Sant Gabriel 30 – 55 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s