El sènior es consolida amb les bones sensacions

Dissabte, el sènior es desplaçava fins a la sempre incòmode pista del CB Begues. El partit no va començar massa de cara pels nostres que van ser molt permissius en defensa i van cedir el primer parcial a L’equip local per un ajustat 23 a 21. El segon període va començar amb un triple del Begues que permetia agafar la màxima avantatge (26-21). Va ser en aquest moment on Els Monjos va augmentar el seu ritme defensiu i va controlar el rebot, fet que va permetre arribar al descans guanyant 33 a 40.

A la represa, l’asfixiant defensa vermella va deixar sense arguments a l’equip local que veia com errava un atac rere un altre i com els visitants completaven ràpida contraatacs que deixaven el partit vist per sentència (41-63). Al darrer quart, lluny d’afluixar, l’equip va seguir jugant amb molta ambició per acabar tancant el partit amb un contundent 50 a 86 favorable.

Cal destacar el debut de Sergi Martí en partit oficial aquesta temporada. Els Monjos es consolida en la segona posició de la taula, mostrant molt bones sensacions de joc. El proper partit serà aquest diumenge a les 17:30h al pavelló davant el CB Montpedrós, un equip que arriba en línia ascendent.

Edu (5), Sergi (7), Lluís (12), Jordi (4), Adrià (5), Xavi (6), Christian (13), Martí (11), Rafa (10), Marc (13)

Parcials. 23-21 / 10-19 / 8-23 / 9-23

Resultat final. CB Begues 50 – 86 Els Monjos BC

IMG-20141028-WA0000

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s