Solvent victòria del sènior

Després de guanyar el derbi al Gelida, els Monjos rebia la visita d’un sempre incòmode Òdena Club Bàsquet en un partit on els nostres es presentaven amb cinc baixes i on volien demostrar les bones sensacions d’aquest inici de temporada.

Tot i les dues primeres cistelles visitants i uns primers minuts de desconcert, els Monjos es va fer amb el ritme del partit i va començar a afinar el punt de mira per tancar el primer parcial amb un favorable 22 a 10. L’equip va relaxar-se i va començar a precipitar el seus atacs degut a desajustos defensius que, sumat al bon treball dels visitants, aprestaven el marcador fins al 28 a 24. Un petit miratge ja que el canvi defensiu proposat pel cos tècnic vermell va sorgir el seu efecte i un parcial demolidor de 17 a 3 en 4 minuts deixava al descans un marcador de 45 a 27.

A la represa, els Monjos va sortir molt intens i concentrat i va anul·lar completament el joc visitant amb una lliçó defensiva, rebotadora i de sortida de contraatac. L’Òdena es va deixar anar i la diferència va augmentar fins al 93 a 46 final.

Ara l’equip és segon a la taula i el proper dissabte buscarà la 5a victòria del curs a la pista del CB Begues.

Guti (10), Jordi, Adrià (11), Xavi (14), Christian (22), Rafa (17), Manel (6), Marc (13)

Parcials. 22-10 / 23-17 / 22-7 / 26-12

Resultat final. Els Monjos BC 93 – 46 Òdena Club Bàsquet

20141019_184612

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s