El sub25 torna al bon camí

Bona línia de partit amb alguns moments de baixada de intensitat en defensa però en general bon partit dels jugadors que van treure el partit endavant i endur-se la victòria.

Inici de partit lent on els tres primers minuts l’equip li costa entrar al partit perdent 4-0, malgrat tot un triple d’Andres Palomares fa que reaccionin i es posen les piles i posen un parcial de 0-16 per acaba el primer quart amb el marcador de 4-16 i la sensació de cada vegada estar més dins del partit i més actius en defensa.

Bona sortida de segon quart on l’equip fa un pas cap endavant i aconsegueix arribar a posar els 20 punts de diferència en el marcador amb una molt bona aportació ofensiva de Ricard Colom que acabaria sent el màxim anotador de l’equip amb 17 punts.

Una sortida dubtosa després del descans on encaixa un parcial 2-9 fa que l’equip rival s’acostés a menys de 10 punts en el marcador però els jugadors sense perdre papers i sabent el joc que han de fer, tornen a ficar una marxa més en el partit i es tornen a enlairar en el marcador arribant una altra vegada als 20 de diferència.

Bon últim quart on l’equip no es dorm i segueix treballant per mantenir la distància aconseguida i no patir en els moments finals i acabar el partit còmodament amb 17 punts de diferència acabant el partit 47-64.

Grau (2), Gabry (7), Fran (5), Buisan (4), Nil (4), Adria (9), Miquel (2), Ton (9), Andres (5), Colom (17)

Parcials. 4-16 / 11-15 / 16-16 / 16-17

Resultat final. BM Viladecans 47 – 64 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s