Una primera part desastrosa condemna al sub21 B

Els nois del sub21 B rebien la visita del CEB Pallejà, amb les baixes de Jeudi Lorman, Raul Cacho i Dani Fortis. Des del primer minut de partit ja es va veure quin ritme volien portar els visitants, que físicament estaven un punt per sobre dels nostres.

D’aquesta manera, el Pallejà va portar el partit al seu terreny, aprofitant-se de la seva superioritat física i aconseguint un avantatge de 17 punts al descans, 13-30. Cal destacar el debut del Júnior Antonio López en aquesta categoria des de bon inici del partit.

A la tornada del descans, els nostres van sortir més animats, això es va veure reflectit en un intercanvi de cistelles liderat per Dani Regener durant els primers 7 minuts del tercer quart. Tot i això, la diferència no disminuïa, però tampoc augmentava.

Finalment, un parcial en contra de 2-14 va acabar amb les il·lusions de remuntada per part dels locals, deixant el marcador final en 36-62.

Enric (6), Marc (4), Fredi, Pau (3), Dani R (15), Rai (4), Antonio (4), Amin

Parcials. 9-22 / 4-8 / 13-18 / 10-14

Resultat final. Els Monjos BC 36 – 62 CEB Pallejà

la foto 3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s