Reacció a temps del sènior

L’equip sènior dels Monjos rebia la visita del sempre complicat CE Gelida en un dels derbis de la categoria. En un match molt competit i molt dur, els vermells es van fer amb la victòria per un ajustat 64 a 61.

Primera part amb dues cares pels Monjos, molt intens en defensa i resolutiu en atac al primer període (16-7) sense idees al segon on veien com els visitants, gràcies al gran encert al tir lliure, arribaven amb avantatge. (26-30).

La segona part va ser molt diferent, i els locals van dominar el ritme del partit, van capgirar el marcador amb un parcial de 18 a 3 entre el final del tercer període i inici del darrer i van anular la producció ofensiva gelidenca. El lideratge de  Xavi Toledano va ser clau per remuntar el partit. Els visitants no es van rendir i van tornar a acostar-se al marcador per viure un darrer minut molt intens, un autèntic cara o creu que, finalment, va caure del costat dels nostres.

Proper partit diumenge a la tarda al pavelló a les 17:30h davant l’Òdena Bàsquet Club, un equip que ocupa la part baixa de la classificació. Els Monjos, amb aquesta victòria, es situa en el segon lloc de la taula arribant, per primer cop al curs, a les posicions d’ascens.

Guti, Edu (3), Lluís (4), Jordi (3), Adrià (8), Xavi (14), Christian (16), Martí (1), Rafa (3), Manel (6), Marc (6)

Parcials. 16-7 / 10-23 / 19-11 / 19-20

Resultat final. Els Monjos BC 64 – 61 CE Gelida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s