Partit per a oblidar del júnior

El júnior del club es desplaçava a la espectacular i difícil pista del Prat del Llobregat amb una sensació amarga , ja que es venia de fer un bon partit contra el Castelldefels però una setmana no gaire bona en quan a ritme i ganes.

El inici no va ser dolent, ja que després de 6 minuts el marcador reflectia un 16-11 amb uns bons minuts d’Antonio López i Carlos Blanco. A partir d’aquí els Monjos va entrar en un espiral de mal joc i pèssima actitud (a la pista,  a la banqueta, cap als rivals, cap  als companys) però sobretot en quant a actitud per a lluitar. Els Monjos es va oblidar per complet d’anar a per al rebot, de defensar, de posar en joc les jugades…

El resultat final ho diu tot (106-38) contra un rival molt agressiu i amb moltes ganes.

Aquesta setmana es jugarà al pavelló la quarta jornada de la competició contra un Sant Joan Despí que porta una victòria. Els entrenadors esperen que l’actitud dels nois canvi i ofereixen una bona imatge.

Resultat final. CB Prat 106 – 38 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s