El sub21 preferent torna a fer un gran partit

Els nois de Nil Alemany rebien a casa al campió de Catalunya de la categoria la temporada anterior. La setmana anterior havien patit la primera derrota, però a casa la cosa va canviar i amb una altre gran actuació col·lectiva es va sumar un altre victòria.

El partit començava molt espès pels dos equips, ningú aconseguia trobar el seu ritme i es va veure un bàsquet molt pobre durant la primera part, ple de imprecisions i errors dels dos conjunts.

La segona part va ser completament diferent, i es va poder veure bàsquet d’alt nivell, amb els dos equips donant el màxim. Els locals van portar el pes del marcador, i tot i que mai es van escapar, gairebé tot el partit van anar manant en el marcador, els visitants no aconseguien manar ni a base de triples ni fins i tot amb una esmaixada.

Així es va arribar als instants finals, on van ser claus Carles Gómez, amb un gran tercer quart des de la línia de triple; i un espectacular Xavi Monsalve liderant l’equip en els moments calents amb jugades individuals de molts qualitat. Tot l’equip va sumar, dominant en rebot per primer cop en la temporada i tornar a defensar a nivell dels millors, tot i la taca negre dels tirs lliures que no millora amb les jornades.

Proper partit diumenge a la tarda a casa, altre vegada, ens visita el AE Minguella. Seguirem amb el treball d’equip i amb la suma de tots per aconseguir un altre bon partit i poder-nos fer forts a casa.

Abde (2), Xavi (26), Gabri, Roig (5), Batalla (2), Gerard (6), Pol (1), Carles (11), Víctor (1), Ernest (6), Dani

Parcials. 10-7 / 14-17 / 20-15 / 16-18

Resultat final. Els Monjos BC 60 – 57 CB Nou Esplugues

la foto 4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s