Col·lapse general del sub25

Partit dur on els primers minuts van passar factura, amb dificultats per passar la pressió de l’equip rival i poca fluïdesa ofensiva per la defensa intensa de l’equip rival. Dos triples van posar al marcador el 1-10 al principi del quart. Bona resposta dels jugadors donant un pas endavant apropant-se al marcador però dos triples més consecutius per tancar el quart castiguen l’equip acabant el primer quart 7-21.

Un segon quart marcat per una defensa asfixiant de l’equip rival i ràpids contraatacs va fer que ens quedem sense idees en atac només a pinzellades podíem fer la nostra joc i aconseguir alguna cistella acabant 14-36 al descans.

Bona sortida en el tercer quart tot i la diferència en el marcador amb 5 punts consecutius i jugant un bàsquet més fluid arribant a ficar 19 punts en el quart, però ràpidament 3 triples de l’equip rival ens torna a castigar molt i posar una altra vegada terra de per mitjà, destacar una gran labor d’Adrià Luque que en aquest quart va anotar 9 punts.

Un últim quart tranquil on els dos equips es van deixar anar tal com reflecteix el marcador del quart 6-8 i arribant al final del partit amb la diferència de 39-69.

Grau (6), Gabry (5), Carrion, Buisan (4), Nil (6), Luque (9), Miquel, Ton (3), Palomares (2), Colom (4)

Parcials. 7-21 / 7-15 / 19-25 / 6-8

Resultat final. Els Monjos BC 39 – 69 Bàsquet Llor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s