Victòria per la mínima del sub25

Gran inici, molt bona sortida, concentrats, defensant molt dur, i sortint ràpid al contraatac posant en el marcador un 2-11. Un parell d’errors de l’equip fa que el rival s’acosti però l’equip ràpidament es torna a venir amunt tancant el quart amb un triple de Nil Alemany.

Un segon quart on la sortida és fort durant els tres primers minuts arribant a una avantatge de 12 punts dalt, però un excés de confiança i col·lapsats en atac per una zona que dur gairebé tot el partit el rival aconsegueix reduir diferències fins al punt d’arribar a posar-se 1 punt baix res més.

Tercer quart seriós amb 5 punts consecutius de Gabry Garcia que acabaria amb 17 sent el màxim anotador del partit i una gran defensa de Gerard Escofet fa que el quart es domini bé durant part del, marcant diferències i portant el quart sempre bestiar i terminal aquest amb 5 punts amunt i arribant al últim amb un lleuger avantatge.

Dolenta sortida de l’últim quart encaixant un parcial 12-3 i arribant a estar per primera vegada en el partit per sota en el marcador per 4 punts, tot i així l’equip reacciona i es posa les piles i immediatament surt fort amb una gran intensitat robant diversos pilotes i recuperant el parcial rebut hacieno 0-8 a favor, al final bona concentració dels jugadors ficant tirs lliures importants sense error i manejant bé el temps i el rival sense permetre fer un falta al final.

Grau, Gabry (17), Fran (4), Nil (8), Adrià (4), Miquel (4), Ton (4), Andrès (8), Colom (7)

Parcials. 9-16 / 14-8 / 15-19 / 16-13

Resultat final. CE Gelida 54 – 56 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s