Una altre remuntada a mitges del sub21 B

El partit començava de manera molt animada per part visitant, on al minut 7 els nostres ja dominaven per un clar 1-8. Poc a poc, i amb l’ajuda dels tirs lliures els visitants van anar recuperant punts, fins arribar a col·locar-se a només 3 punts al final del primer quart.

La falta d’encert en atac dels jugadors dels Monjos durant el final del segon i tercer quart, va fer que els jugadors del Riera Cornellà aprofitessin aquests 15-20 min on els nostres mentalment van estar fora del partit per agafar un avantatge d’11 punts. Arribant a l’últim quart amb un resultat de 35-24 a favor dels de Cornellà.

L’últim quart, on va tornar a aparèixer la reacció dels nois del Sots 21, iniciada amb un gran encert exterior amb triples de Marc Català, Pau Sorribes i Rai Mestre, va fer que l’equip s’animés a intentar una altre remuntada. Finalment, el desencert en els tirs lliures i l’esforç físic dels nostres va passar factura i es va acabar perdent de 7 punts, que a falta d’1 minut eren únicament 2 de desavantatge.

Marc (6), Jeudi (4), Fortis (1), Cacho (2), Contreras (4), Atmetller (2), Pau (9), Regener (4), Rai (4), Amin (3)

Parcials. 7-10 / 18-6 / 10-8 / 11-15

Resultat final. AEJ Riera Cornellà 46 – 39 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s