Primera derrota del sènior

L’equip de Marc Font va patir la primera derrota del curs en un match molt competit contra un gran rival, on tots dos equips van mostrar molta intensitat al llarg del 40 minuts. Gerard Escofet del sub25 va disputar els seus primers minuts a la categoria per ajudar a l’equip davant les baixes de Marc Gutiérrez, Eduard Porta, Sergi Martí i Oriol Franco. 

Les coses no van començar de cara pels Monjos, que es notava tou en atac i permissiu en defensa, donant el primer parcial als locals per 19 a 12. La reacció vermella va arribar abans de la mitja part amb un gran Marc Guirao resolent els ataca i permetent un mínim avantatge de dos punts (30-32) al descans.

La segona part va ser molt diferent, i els locals van dominar el ritme del partit, van capgirar el marcador i van anular la producció ofensiva vermella. Tot i els triples de Martí Massana Christian Esteban, dues cistelles exteriors dels locals a final de possessió van posar el definitiu 69 a 64 que marcava la primera derrota dels Monjos aquesta temporada.

Proper partit diumenge a la tarda al pavelló a les 17:30h davant el CE Gelida, un equip que comparteix el liderat de la categoria, invicte, i clar aspirant a l’ascens a la 2a Catalana

Grau, Lluís (3), Adrià (6), Xavi (2), Christian (15), Martí (7), Rafa (2), Manel (8), Marc (21)

Parcials. 19-12 / 11-20 / 21-20 / 18-12

Resultat final. CB Castellbisbal 69 – 64 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s