L’infantil debuta amb derrota

El partit començava be per els nois de Fran Carrion i Gerard Serramià, on els jugadors van sortir concentrat i amb ganes de juga el primer partit de lliga, el partit va esta igualat durant la primera part on el marcador va ser 10-9.

La segona part va comença mol igualada però arriba’n l’equip local va aprofitar uns contraatacs i una defensa que va ser mes fluixa que els primers quarts per fer un parcial de 17-1 i així arriba’n ala mitja part amb un marcador de 33-17.

La tercera part va estar una mica mes igualada que a la segona part però els visitants no aconseguien remunta el partit, i així es va arribar a la quarta part amb un marcador de 45-24.

La quarta part va ser un intercanvi de cistelles i així es va arriba al final del partit 56-30. Cal destacar la actuació de Aaron Via amb 11 punts i a David Lorenzo i Bernat Martínez per la gran actitud que van tenir tot el partit.

Resultat final. Joventut Sant Vicenç 56 – 30 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s