El sub21 preferent pateix la primera derrota

Els nois de Nil Alemany visitaven la pista del Reus, a ultima hora de la tarda de diumenge, i per primer cop en tota la temporada disposava de tots els jugadors de l’equip, això va suposar els primers minuts d’en Abde Ben.

Com ja es costum, les cosses no van començar be pels visitants, que van regalar els primers minuts en defensa, despistats i tous van donar les primeres avantatges pels locals, molt més seriosos i desplegant un bon joc. Als vermells els hi va costar mol entrar al partit i se’n van anar al descans per darrera en el marcador.

La segona part semblava que l’equip millorava, però no aconseguia apropar-se en el marcador i els locals van aconseguir la màxima diferencia amb un triple sobre la botzina al acabar el tercer quart. En el darrer quart però va arribar la reacció dels nostres, amb una excel·lent defensa van entrar dins al partit i van arribar als últims instants amb possibilitats d’endur-se el partit. El rebot i les males eleccions de tir en els últims segons van condemnar als Monjos.

Cal destacar novament a Xavi Monsalve, que va tornar a liderar l’equip en anotació.

Proper partit diumenge a la tarda a casa, ens visiten els campions de Catalunya de l’any passat. Un partit clau per marcar el nivell real de l’equip dins de la categoria.

Abde (2), Xavi (15), Gabri, Roig (6), Batalla (2), Gerard (11), Pol (2), Carles (2), Víctor (9), Ernest (8)

Parcials. 17-14 / 14-12 / 15-10 / 19-26

Resultat final. Reus Deportiu 65 – 62 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s