El junior no pot guanyar a casa

El júnior del club debutava a casa contra el Castelldefels després d’una dura derrota en el debut de la competició oficial contra el Gavà.

El equip va completar una excel·lent setmana d’entrenaments plasmada en un inici de quart ,sorprenent completament al rival amb una dura defensa i uns atacs estàtics perfectament acabats. Així doncs s’arribava al minut 5 de partit amb un 10-0 a favor dels locals, gràcies a un inspirat Edgar Crespo i s’arribava amb un 14-10 al final del període.

El segon quart els locals van seguir amb el seu joc, tot i que sense gaire encert i on el Castelldefels culminava molt bé les seves accions, moltes d’elles de contraatac. A mitja part el Castelldefels era superior en el marcador per 5 punts de diferència. (20-25).

A la represa, el equip visitant va sortir més fort des de el vestuari i acompanyats d’un gran encert des de la línia de tres van fer que s’escapessin en el marcador i els nostres juniors baixessin els braços per complet , on es va poder veure una diferència abismal d’actitud en els dos primers períodes i els dos últims.

Al final del partit el marcador plasmava una derrota de 23 punts de diferència , injusta per el que es va veure al inici del partit, però merescuda per el que es va veure al final de partit.(39-62)

Cal seguir entrenant fort per a continuar competint contra rivals més forts i mantenir-se concentrats els 40 minuts que dura el partir. Tot i la derrota els entrenadors es mostraven satisfets i  destacaven l’aportació de Álvaro Moyano.

Aquesta setmana a les 4 de la tarda del dissabte es desplaçaran al Prat per a jugar contra un dels millors equips de la competició.

Resultat final. Els Monjos BC 39 – 62 CB Castelldefels

la foto 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s