El sub21 preferent s’entrena a casa amb victòria

Els nois de Nil Alemany s’estrenaven a la lliga com a locals i ho van fer amb un partidàs contra un gran rival, on tots dos equips van oferir un gran espectacle de bàsquet. Aleix Fontanals del júnior va disputar els seus primers minuts a la categoria.

Les cosses no van començar be pels locals, igual que la setmana passada els rivals van sortir millor, més intensos i van aconseguir les primeres avantatges. Aquestes van arribar a ser superiors als 10 punts, però la reacció vermella va arribar abans de la mitja part on es van apropar fins a només 3 punts.

La segona part va ser molt diferent, i els locals van dominar el ritme del partit, van capgirar el marcador i es van ficar per davant durant tot el últim període. Cal destacar a Pol Celis i Xavi Monsalve que van liderar l’equip en atac amb un joc d’alt nivell. Així com el joc interior format per Victor Gregorio, Gerard Serramià i Adrià Roig que van poder imposar-se en la feina fosca davant d’un rival molt superior físicament.

Proper partit diumenge a la tarda a Reus, un altre oportunitat per seguir en la bona línia de feina i gaudir de la categoria.

Abde, Xavi (18), Gabri (3), Roig (10), Batalla (2), Gerard (7), Pol (18), Carles (9), Aleix, Víctor (4), Ernest

Parcials. 17-19 / 17-16 / 17-15 / 22-12

Resultat final. Els Monjos BC 71 – 62 Lluisos de Gràcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s