El sénior debuta a casa amb victòria

El sènior debutava en competició oficial com a local aquest diumenge davant el CB Hortonenc en el primer derbi comarcal de la temporada. Els Monjos arribava amb les baixes de Martí Massana, Sergi Martí i Oriol Franco.

El partit començava amb una bona defensa dels locals que de la mà d’Adrià Hernández aconseguien completar els primers contraatacs del match. Tot i la bona posada en escena dels nostres, l’Hortonenc aguantava el marcador fins al minut 7 amb un 10 a 8. Va ser a partir d’aquest moment on els vermells van mostrar-se més agressius i van aconseguir un parcial de 14 a 0 que deixava un clar 24 a 8 al minut 12 de partit. L’Hortonenc ho seguia provant però els seus intents topaven amb la defensa agressiva dels vermells que marxaven al descans amb un clar marcador favorable de 39 a 21.

A la represa un altre parcial de 9 a 2 posava un 48 a 23 i deixava el partit pràcticament sentenciat. En aquest moment, els Monjos va relaxar-se en defensa i els de Sant Llorenç ho van aprofitar per anotar amb comoditat i entrar a un intercanvi de cistelles per tancar amb un 64 a 41 el tercer període. Als darrers deu  minuts, nova ofensiva dels locals que gràcies a la seva defensa van poder córrer i anotar amb facilitat.

Al final, clara victòria per 85 a 51 en una demostració de bon bàsquet i de gran intensitat. Cal destacar el paper i l’actitud de tots els membres de l’equip. Ara i després de dues jornades, l’equip és colíder de la classificació amb 2 victòries i 0 derrotes. La setmana vinent, partit molt complicat a la pista del CB Castellbisbal; serà a les 20:30h del vespre.

Guti (10), Edu (8), Lluís (4), Jordi (7), Adrià (7), Xavi (5), Christian (11), Rafa (8), Manel (9), Marc (16)

Parcials. 18-8 / 21-13 / 25-20 / 21-10

Resultat final. Els Monjos BC 85 – 51 CB Hortonenc

20140928_175341

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s