El júnior no pot en el seu debut

Els nois de Manel Ruiz i Marc Guirao debutaven a nivell B després da varis anys competint a nivell C.

El junior es presentava a Gavà amb diverses baixes: Marc Miralles, Eric Via, David Mėndez i Yohann Chedeville. Per l’altre banda, Oriol Marquės, jugador del cadet, reforçava el joc interior vermell.

El partit es presentava molt dur per als interessos dels monjos, ja que es competia contra el que possiblement serà el millor equip del grup, ja que abans de començar la lliga havia fet fases per a interterritorial.

El encontre començava amb un parcial de 16-2 per al Gavà, en que mostrava superioritat física en el joc. A partir d’aquí els Monjos va fer algun intent d’entrar en el partit gràcies a 4 punts consecutius d’Antonio López. S’arribava al final del quart amb un 17-6.

El segon quart, els locals, més forts i alts van dominar el rebot perfectament aconseguint la majoria dels seus punts de segones oportunitats. També cal destacar la defensa la intensa defensa que va plantejar el entrenador de l’altre equip al director d’orquestra dels nostres, Pau Larregola, que li va dificultar que pugues dirigir i pujar la pilota amb facilitats. S’arribava amb un 41 a 12 a la mitja part.

Ja a la represa, els Monjos va sortir fort del vestuari i va moure molt bé la pilota seguint les instruccions dels entrenadors, amb les jugades plantejades en els entrenaments, però la pilota no volia entrar. A partir d’aquí l’equip visitant va baixar per complet els braços i no va ser fins els últims instants de l’últim quart, quan l’equip visitant es va trobar més còmode a la pista, tot i que l’equip local va mantenir la línia del seu joc els 40 minuts.

El resultat final, molt superior, 80-26 per al Gavà. Aquesta setmana l’equip debuta a casa contra el Castelldefels a les 11;00 , que va guanyar el seu primer partit de lliga contra el Gelida.

Lacruz, Blanco, Oriol (2), Aleix (7), Clemente (1), Larregola (4), Crespo (1), Antonio (11), Moyano, Quim

 Resultat final. CB Gavà 80 – 26 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s