Derrota en la estrena del sub21 B

El sub21 B estrenava categoria nova a casa contra un conegut de la lliga passada, l’AE Pratenc. Els locals tot i tenir una plantilla més amplia que la de l’any passat, va estar força mermat per les baixes, la qual cosa es va notar en els moments finals del partit.

A l’inici del partit es va veure un equip més ordenat que el de l’any passat, però amb una falta d’encert a prop de la cistella considerable per part dels locals, tot i així, amb una gran primera part de Marc Amin, es va arribar al descans amb una diferència d’únicament 8 punts (18-26).

La represa del partit va estar molt marcada per les faltes dels locals, on tot i tenir només 7 jugadors disponibles es van carregar molt ràpidament de faltes, fins arribar al final del tercer quart amb una diferència força àmplia a favor dels visitants (21-34).

L’últim quart va ser on els locals van recuperar sensacions i amb un parcial de 12-3 amb un triple importantíssim de Pau Sorribes es van col·locar 4 punts per sota, resultat que els visitants van saber aguantar fins al final del partit.

Jeudi (4), Dani F (2), Fredi (2), Pau (5), Dani R (10), Rai (1), Amin (10)

Parcials. 6-13 / 12-13 / 3-8 / 13-6

Resultat Final. Els Monjos BC 34 – 40 AE Bàsquet Pratenc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s