Debut i victòria del sub25

Bon partit en línies generals on l’equip va estar molt bé durant tot el partit controlant-lo en tot moment, movent bé la pilota, sense fer tirs al primer pase, amb una defensa bona però millorable, no deixant mai de perdre l’avantatge en el marcador de 8 punts amunt i durant tot el partit va anar guanyant.

Una bona sortida de partit amb 5 punts d’Andrès Palomares i amb 6 de Ton Mercè que acabaria amb 20 punts sent el màxim anotador del partit, va fer posar des del principi un avantatge de 8 punts que ja no perdria durant tot el partit.

Un segon quart encara millor que l’anterior amb una bona pressió realitzada pels jugadors va fer que l’equip arribés a marxar en el marcador de 14 punts amunt i un petita relaxació al final d’aquest va fer que arribés al descans el partit amb el 36-28.

L’equip es refà d’aquest baixada de forma dels dos últims minuts del segon quart i surt el tercer amb un gran ritme arribant a guanyar de 18, una petita relaxació en el final del quart, fa que de nou el rival s’acosti i la diferència baixi als 11 d’avantatge.

Un últim quart seriós sense perdre el control i jugant en cada moment el que tocava va arribar l’avantatge en algun moment del quart a 17 punts, que van fer que al final l’equip s’emporti la victòria.

Grau (1), Gabry (14), Fran (2), Juanra, Nil (9), Adrià, Miquel (5), Ton (20), Alejandro (3), Andrès (5), Colom (7)

Parcials. 20-15 / 16-13 / 15-12 / 15-15

Resultat final. Els Monjos BC 66 – 55 Basquet Piera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s