Victòria pel sènior en el primer partit

Aquest passat dissabte el sènior debutava en competició oficial després de la pretemporada i ho feia en una de les pistes més complicades de la categoria com la del CB Viladecans-Sant Gabriel, quart classificat del grup la darrera temporada.

El partit començava favorable pels interessos dels nostres, amb una molt bona sortida i un parcial inicial de 4 a 11. A partir d’aquest moment, la defensa zonal dels locals, sumat amb les opcions anotades prop de la cistella van comprimir el marcador fins al 18 a 21 del final del primer període. Al segon quart, els Monjos no trobava solucions a la defensa local i la mala selecció de tir i un fluix balanç defensiu van fer que el Viladecans marxés al marcador fins a una màxima de 12 punts, 40 a 28, diferència que l’equip vermell va reduïr abans del descans fins al 40 a 34.

A la represa, el tècnic Marc Font va canviar el plantejament del partit, convertint-lo en més defensiu i més lent, fet que va provocar que els locals els costés trobar el camí de la cistella. En aquest quart cal destacar l’aportació ofensiva de Martí Massana amb 6 punts gairebé de forma consecutiva. Als deu darrers minuts, els Monjos va plantar una defensa zonal que va permetre donar la volta al partit. Els punts de Marc Guirao, la defensa de Xavi Toledano i la direcció d’Adrià Hernández van ser una de les claus de la victòria dels nostres per un ajustat 59 a 63.

La propera jornada ens visita al pavelló el CB Hortonenc; serà diumenge a les 17:30h en un partit complicat i on esperem sumar la segona victòria del curs.

Guti, Edu (5), Lluís (6), Jordi (2), Adrià (3), Xavi, Christian (13), Martí (7), Rafa (10), Manel, Marc (17)

Parcials. 18-21 / 22-13 / 7-9 / 12-20

Resultat final. CB Viladecans Sant Gabriel 59-63 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s