Gran jornada de bàsquet en la presentació del club

Els primers en sortir a pista han sigut els equips infantil i cadet per realitzar un entrenament davant de tot el públic. Seguidament han jugat entre ells els equips júnior i sub21 B, que ha finalitzat amb victòria pel més gran 4 punts de diferència. Per últim el sub25 es presentava devant el seu públic en un partit amistos enfront el CB Castellbisbal, els visitants van ser molt superiors i es van imposar tot i la bona imatge oferta.

Per la tarda han obert la jornada l’equip sub21 preferent que no ha pogut amb un SE Casal superior que ha guanyat còmodament. Tot seguit s’han presentat tots els equips del club, des de els més petits fins als més grans, i s’han fet les respectives fotos, així com la global de tot el club.

la ghfoto 3

XII TROFEU JOAN MARQUÈS

Per rematar la jornada, s’ha disputat la dotzena edició del trofeu Joan Marquès, on els primers equips del CE Gelida, SE Casal i els amfitrions Els Monjos BC. El primer partit s’ha l’ha endut Els Monjos, que tot i que no ha sortit gairebé en el primer quart davant un Gelida superior, ha reaccionat en el segon per remuntar i sumar la primera victòria del torneig.

Parcials. 13-23 / 23-10

Resultat final. Els Monjos BC 36 – 33 CE Gelida

Tot seguit, el Casal ha debutat al torneig enfront al Gelida i no ha tingut gaires problemes per acabar-se imposant còmodament i esperar als Monjos en un últim partit final. 

Parcials. 17-23 / 11-22

Resultat final. CE Gelida 28 – 45 SE Casal

Per acabar, els dos equips que havien aconseguit la victòria anteriorment es jugaven el trofeu a un partit final. Els locals jugant amb més cor que seny han aconseguit lluitar pel partit fins al final, però la lògica s’ha acabat imposant i un Casal superior s’ha fet amb el títol per desena vegada en la seva història.

Parcials. 19-17 / 15-16

Resultat final. SE Casal 34 – 33 Els Monjos BC

Agraïm a tots l’assistència al pavelló que va tenir molt bon ambient de bàsquet durant tot el dia.

la foto 2 copia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s