Tornem a la feina

El proper diumenge dia 14, donarem la benvinguda a la nova temporada amb la presentació de tots els equips del club.

A la jornada matinal, tindrem un entrenament a partit de les 9:30 a porta oberta dels equips més menuts federats (INFANTIL i CADET). Tot seguit, els equips JÚNIOR i SOTS 21B jugaran un partit amistós entre ells. El matí acabarà amb el partit del SOTS 25 que s’enfrontarà al CB Castellbisbal.

Per la tarda, comença el bàsquet comarcal amb el partit del SOTS 21 preferent que tindrà com a rival la SE Casal Vilafranca. Tot seguit, es presentaran un per un tots els jugadors del club i es faran les fotografies d’equip per donar pas al tradicional TROFEU JOAN MARQUES que aquest any arriba a la dotzena edició. L’equip sènior, el CE Gelida i la SE Casal Vilafranca lluitaran per fer-se amb el trofeu.

Esperem que gaudiu d’una excel·lent jornada de bàsquet al pavelló i vingueu a donar suport a tots els nostres equips.

presentasio1415

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s