Victòria per tancar la temporada del sènior

Darrer partit de la temporada i victòria del sènior davant el tercer classificat del grup en un match on cap dels dos equips es jugava res.

El partit va començar amb un lleuger domini visitant (0-4) que ràpidament va ser contrarestat pels Monjos gràcies a l’encert de Lluís Bargalló i Jordi Ràfols. Els intercanvis de cistelles van aparèixer fins que l’entrada en pista de Xavi Toledano va permetre als vermells guanyar el primer parcial per 19 a 15. Al segon quart i tot i el canvi defensiu vermell, la igualtat va ser la tònica fins al triple de Marc Gutiérrez al darrer segon que permetia guanyar el parcial i arribar al descans amb un 33-28 favorable.

A la represa es van veure els millors moments dels Monjos que, gràcies a un parcial de 16 a 4 en 9 minuts, agafava la màxima avantatge del partit, 17 punts, 49 a 32. Va ser en aquest moment on els visitants van donar la volta al partit mitjançant els tirs lliures i l’encert exterior; tornaven el parcial (2-17) i s’acostaven a només 4 punts de diferència (51-47). Tot i aquesta reacció, els nostres van fer un darrer esforç defensiu i van mostrar les ganes d’acomiadar la temporada amb victòria, un triomf que no es va escapar i es a quedar a casa per un ajustat 66 a 62 final.

Cal destacar el debut del jugador del júnior Gerard Serramià amb el primer equip del club.

L’equip ha acabat la temporada en 6è lloc amb 18 victòries i 12 derrotes, a només una victòria de la tercera plaça i havent assolit l’objectiu de consolidar la categoria. Ara arriben 3 llargs mesos de descans i de canvis on tocarà gestionar les baixes i les altes de la plantilla.

Guti (9), Edu (2), Lluís (10), Gerard (2), Jordi (6), Adrià (4), Xavi (17), Christian (5), Rafa (11)

Parcials. 19-15 / 14-13 / 18-12 / 15-22

Resultat final.  Els Monjos BC 66 – 62 CB Viladecans Sant Gabriel B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s