Victòria al darrer partit a domicili del sènior

Darrer desplaçament de la temporada del sènior i victòria molt treballada davant el Bàsquet Ribes, un equip que va ser capaç de guanyar el partit de la primera volta.

El match va començar molt bé pels interessos dels Monjos amb un excel·lent parcial de sortida de 4 a 11. En aquest moment l’equip va començar a donar facilitats defensives als del Garraf i, tot i estar encertats en atac, cedia el primer parcial per un ajustat 21 a 20. Un canvi en la dinàmica defensiva va posar en dificultats al Ribes (27-35) que malgrat tot aconseguia arribar al descans amb el partit molt igualat (34 a 39).

A la sortida de vestidors, els locals van castigar als vermells amb un parcial de 9-2 als primers tres minuts i aconseguien donar la volta al marcador (43-41). Va ser en aquest moment on els Monjos es va tornar a posar la granota de feina i, liderats per Rafa Ruiz i Jordi Ràfols primer i pels cinc jugadors del filial després, van aconseguir trencar el partit (52-65). El darrer quart va ser un tràmit on els locals ho van intentar però els nostres van saber administrar el seu avantatge deixant el 65 a 75 final en un molt bon partit de bàsquet.

Cal destacar l’actitud de tot l’equip i, en especial, la dels cinc jugadors del B on, per sobre de tots, va aparèixer Ton Marcé, màxim anotador dels Monjos amb 13 punts i 3 triples.

Ara l’equip afronta la darrera setmana de competició amb el 5è lloc de la classificació ja assegurat i amb una mínima opció de ser 4rt, firmant una molt bona temporada on, tot i haver anat de més a menys, s’ha aconseguit l’objectiu de consolidar la categoria i no patir com la temporada passada per mantenir-la.

Guti (2), Gabri (6), Lluís (5), Català (8), Jordi (7), Adrià (9), Tole (6), Ton (13), Christian (7), Fran, Rafa (12), Ricard

 Parcials. 21-20 / 13-19 / 18-26 / 13-10

Resultat final. Renolit Bàsquet Ribes B 65 – 76 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s