Un final de temporada llarg pel sènior

Nova derrota del sènior a casa aquest passat cap de setmana. Els vermells van dominar el primer quart amb una bona sortida, sòlids en defensa i ràpids en atac, posant un 20-10 al marcador. Reacció dels de l’Hospitalet per posar-se dins el partit amb un parcial de 0-9 ben contrarrestat per l’encert local fins a arribar al 35-28 a 3 minuts del descans. És en aquest moments on els Monjos es va col.lapsar i va rebre un parcial de 3 a 14 que deixava els visitants per davant al descans (38-42).

A la represa, igualtat i intercanvi de cistelles van ser la tònica als primers 5 minuts (46-50) però és a partir d’aquí on els vermells es van veure castigats físicament i la fluidesa del joc va deixar d’existir. En aquest final de període i en tot el darrer, el Bellsport es va sentir molt còmode al marcador i va dominar el partit a plaer fins al 79-91 final.

L’equip queda ara amb 16 victòries i 12 derrotes afrontant un final de temporada agònic degut a les nombroses baixes i contratemps als quals ha hagut de fer front. Aquest final de temporada s’està fent llarg però esperem que els nostres puguin donar la cara a les dues jornades restants.

Cal destacar el debut de Fran Carrión amb el primer equip dels Monjos, un altre jugador del filial que ha jugat amb el primer equip aquesta temporada.

Guti (7), Gabry (8), Lluís (11), Català (2), Jordi (8), Adrià (13), Xavi (5), Ton (2), Christian (16), Fran, Rafa (7)

Parcials. 20-18 / 18-24 / 15-18 / 26-31

Resultat final. Els Monjos BC 79 – 91 AE Bellsport

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s