Èxit total en el primer torneig solidari Wings For Life

Per Setmana Santa els dies 15 i 16 d’abril es va disputar el torneig solidari Wings For Life al pavelló municipal de Santa Margarida i els Mpnjos. Organitzat pels Monjos BC i BAI Sport amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i Red Bull.

La fundació Wings For Life, creada per Dietrich Mateschitz, (fundador de Red Bull) te l’objectiu d’ajudar en la investigació clínica per la regeneració de la medul·la espinal.

WfL-Logo

El torneig de categoria júnior masculí va comptar amb 12 equips, repartits en 4 grups que van disputar tots els partits de fase prèvia durant la jornada de dimarts.

Al llarg de dimecres al matí es van jugar els partits corresponents als llocs 12é a 5é segons la seva classificació en la fase de grups prèvia. El Minguella es va quedar a les portes de les semifinals i va fer-se amb el 5é lloc desprès de superar a un Vilanova que va donar una excel·lent imatge durant tot el torneig. El Vendrell i el Sant Adrià es van disputar el 7é lloc, els primers no van deixar cap opció a un partit igualat i es van imposar amb comoditat. La lluita pel 9é va ser molt disputada, entre dos equips que ja s’havien trobat en lliga i els de Viladecans van guanyar per la mínima als de Riera Cornellà que comptaven amb un gran suport des de la grada. Per últim, el partit per evitar el darrer lloc se’l va endur el Nou Badia desprès de guanyar a l’altre equip local, els Monjos B.

DSC_0135

Els campions de cada grup es van disputar les semifinals, l’equip local s’enfrontava al Cornellà que no va mostrar cap símptoma de feblesa durant tot el partit. Per la seva part el Prat va passar per sobre del Cubelles que només va oferir resistència fins a la mitja part. Desprès de la lluita pel tercer lloc on els Monjos A va imposar-se per la mínima als nois del Cubelles, és va disputar la gran final on vam poder veure un bon espectacle i fins als minuts finals el partit no es va decantar cap al costat del Cornellà que es proclamava primer campió Wings For Life de l’historia.

Un cop acabada la competició va arribar el torn de la festa de Red Bull. Primer va ser el torn dels millors tiradors de triples del torneig. Dos jugadors de cada equip hi va prendre part, i Alejandro Pérez del CB Prat va ser el campió amb una marca de 15 punts dels 20 possibles, Alex Olivé del Cornellà va ser subcampió, els dos jugadors ja havien ofert un gran espectacle en la final del torneig i van oferir una final de triples de gran nivell.

redbull-logo

Per últim vam tenir el All Star Wings For Life amb una presentació 100% americana de la mà de Red Bull on els millors jugadors de tot el torneig van oferir el seu millor nivell . Els equips estaven formats per David Ferrer, Ferran Abancó, Alex Olivé, Enric Bosch del Cornellà, Josep Damià Ventura, Xavi Monsalve, Oriol Batalla dels Monjos A, Sergi Jiménez, Alejandro Pérez, Marc Aguado del Prat, Andreu Navarro, Victor Medina, Juan Martín del Cubelles, Ricard Reguant, Enric Garcia del Vilanova, Arnau Vila, Jordi Salichs del Minguella, Miguel Cerezo, Alex Villarejo del Vendrell, Victor Hoyos, Erik Ferran del Sant Adrià, Rubén Sabido del Riera, Iván Salinero del Nou Badia i Dani Regener dels Monjos B. Els millors entrenadors van ser seleccionats per dirigir el partit, Adam Boria del Vilanova, Gerard Català dels Monjos, Javier Arnadui del Minguella i Rubén Hernández del Vendrell.

DSC_0086

Durant tot el show del All Star es va disputar un concurs obert a tot el públic on s’havia de realitzar un llançament des del mig del camp a canvi de un donatiu de un euro. Nomes per participar ja t’enduies un Red Bull, i els que van aconseguir encistellar es van endur diferents premis: dues samarretes NBA, dues motxilles esportives i una samarreta oficial de joc del FC Barcelona.

Per finalitzar tots els actes es van lliurar tots els premis als campions, Oriol Torrents (tinent d’alcalde), Paco Garcia (conseller de urbanisme) i Xavi Pujol (tècnic d’esports) van ser els encarregats de repartir als campions els premis guanyats.

DSC_0013

Trofeu de campió per als tres primers classificats, trofeu de participació per a la resta d’equips, una Tablet completament equipada amb programes de bàsquet per al millor entrenador (Adam Boria del Vilanova), trofeu, tres samarretes i dos pantalons per al millor jugador del torneig (Alex Olivé del Cornellà), trofeu, tres samarretes i dos pantalons per al millor jugador del All Star (Sergi Jiménez del Prat) i trofeu, dues samarretes i pantaló per al guanyador del concurs de triples (Alejandro Pérez del Prat). Tots els participants es van endur un clauer commemoratiu del torneig.

Al final, el gran èxit va ser que es van donar mil cent trenta set euros a la fundació Wings For Life, que amb l’ajuda de Red Bull podrà seguir lluitant per una bona causa.

DSC_0098

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s