Torneig Wings For Life

Els propers dimarts i dimecres, coincidint amb la Setmana Santa, els Monjos BC organitza el torneig solidari de bàsquet Wings for Life, una interessant iniciativa que uneix l’esport i els valors al llarg de dos dies al pavelló municipal.

En aquesta primera edició un total de 12 equips vinguts d’arreu seran els participants al torneig. En la jornada de dimarts, que arrencarà a les 9 del matí i s’allargarà fins les 10 del vespre, es disputaran els partits de la fase prèvia on es dividiran els equips en quatre grups de tres equips cadascun. Després del sorteig realitzat, el quadre ha quedat així:

Grup A: Els Monjos BC B, CB Cubelles, AE Minguella

Grup B: UB Sant Adrià, Cornellà, CB Nou Badia

Grup C: CB Prat, AB El Vendrell, BM Viladecans

Grup D: AEJ Riera-Cornellà, CE Vilanova i la Geltrú, Els Monjos BC A

Els primers classificats de cada grup obriran la jornada del dimecres amb la disputa de les semifinals del torneig. Al llarg de la segona jornada, els altres equips lluitaran per les posicions que van del 5è fins al 12è lloc.

Dimecres a la tarda es disputarà la final del torneig i també podrem veure els concursos de triples, els concursos oberts al públic amb grans premis pels guanyadors i l’All-Star que reunirà als millors jugadors del torneig.

Al llarg de la tarda de dimecres, RED BULL montarà el seu show al més pur estil americà, amb animadores, música en directe, donant premis als concursos, tenint el seu stand a l’entrada del pavelló i moltes sorpreses més. Garfio Films enregistrarà tot l’espectacle, el partit de l’All Star, els concursos i el final de festa.

redbull-logo

Els Monjos BC donarà tots els beneficis del torneig a l’associació Wings for Life, creada de la mà de Red Bull, destinada a trobar recursos per seguir lluitant contra les lesions de mèdul·la espinal. Així doncs, bàsquet, espectacle i solidaritat estan garantitzats al llarg de dos dies a la nostra comarca. Tot el torneig ha estat organitzat pels Monjos BC amb la col·laboració de BAI Sport, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i Red Bull.

Esperem la vostra presència al llarg dels dos dies del torneig al pavelló municipal; bàsquet, solidaritat i espectacle estan garantits en aquesta festa del club.

Cartell TWFL CAT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s