El sènior torna a guanyar

El sènior rebia la visita del CB Castelldefels en un partit on qui guanyés es posaria quart a la classificació. Els vermells arribaven amb la baixa d‘Edu Porta que encara no està recuperat de la seva lesió i amb els ja habituals reforços del segon equip.

El partit va començar de forma favorable als Monjos gràcies a la defensa zonal plantejada des de l’inici i el compromís de tot l’equip en sortir de forma agressiva i intensa en l’aspecte defensiu. Això va provocar que els visitants no trobessin opcions per anotar i que els nostres jugadors poguessin córrer ràpides transicions (20-9 min.8). Entre el final del primer període i l’inici del segon, el Castelldefels va reaccionar i es va acostar al marcador (22-19 min.12) però va ser en aquest moment on l’equip va seguir treballant en defensa, es va fer amb el control del rebot i va castigar les pèrdues de pilota del rival. La direcció d’Adrià Hernández i Marc Gutiérrez va ser una de les claus del període, juntament amb els punts de Christian Esteban i l’aportació de Lluís Bargalló i Rafa Ruiz sota les cistelles. Al descans, un còmode 40 a 29 pels Monjos.

A la represa, l’equip va seguir mantenint el nivell i gràcies a l’encert en el tir exterior va arribar a la màxima diferència de tot el matx (52-34 min.25). Va ser en aquest moment on els visitants van apujar les seves línies defensives i on va aparèixer el desgast físic dels locals. El Castelldefels va infligir un dur parcial de 2 a 16 en 8 minuts i es posava dins del partit (54-50 min.33). En aquest moment, el tècnic local Marc Font va demanar un temps mort que va servir per calmar els ànims i esperonar a l’equip a seguir treballant des de la defensa, per tornar a fer-se amb el control del partit i per sumar una important victòria per 73 a 62.

Ara l’equip queda quart amb 16 victòries i 10 derrotes i està a només un partit del tercer lloc. Amb aquest resultat de diumenge, també, assegurem la permanència a la 3a Catalana una temporada més, aquest cop 4 jornades abans d’acabar el campionat de lliga. Els vermells es desplaçaran diumenge el matí a la pista del Centre Catòlic Hospitalet carregats de baixes però amb a il·lusió i les ganes de sumar una nova victòria just abans de l’aturada de Setmana Santa.

Marc (4), Gabry, Lluís (9), Català, Jordi (2), Adrià (13), Xavi (5), Juli (2), Ton, Christian (31), Rafa (7)

Parcials. 22-14 / 18-15 / 14-13 / 19-20

Resultat final.  Els Monjos BC 73 – 62 CB Castelldefels

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s