El sènior enterra les opcions d’ascens

S’ha acabat. El sènior dels Monjos, després de passejar-se per les posicions capdavanteres de la taula tota la temporada, no pujarà a 2a Catalana.

Aquest diumenge rebíem la visita del CEJ Hospitalet, un equip necessitat de victòries per salvar la promoció de permanència. El partit començava bé per als vermells que, tot i estar espessos en atac, es feien forts en defensa i marxaven al marcador per 17-11. Un triple visitant sobre la botzina del quart era el preludi d’un demolidor parcial de 0-13 favorable als del Baix Llobregat (17-24). Tot i així i gràcies als triples, els locals aconseguien arribar al descans ben vius al partit (28-30)

A la represa, Els Monjos enllaçava dues bones defenses i es posava per davant al marcador (32-30) però no era res més que un miratge. El Joventut Hospitalet va començar a apujar els seus percentatges de tir i els vermells no trobaven la manera d’anotar fet que deixava el partit vist per sentència amb el 38 a 51 al final del període.

Als darrers deu minuts, deixant els individualismes aparcats, els nostres van guanyar el parcial i es van acostar al marcador però no van poder evitar una dolorosa derrota per 61 a 67.

Ara l’equip queda en 5a posició amb 15 victòries i 10 derrotes i enterra totes les seves opcions a pujar de categoria. Aquest cap de setmana esperem la visita del CB Castelldefels on, de guanyar, ens tornariem a situar quarts.

Marc (8), Edu (6), Gabry (3), Lluís (4), Català, Jordi, Adrià (4), Nil (6), Tole (7), Juli (5), Christian (6), Rafa (12)

Parcials. 17-14 / 11-16 / 10-21 / 23-16

Resultat final.  Els Monjos BC 61 – 67 CEJ L’Hospitalet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s