Pas endevant del sènior

Partit complicat el que se li presentava al sènior aquest diumenge. L’equip seguia amb les baixes per lesió de Nil Alemany i Edu Porta i, aquesta setmana, no podia comptar tampoc amb Martí Massana.

El match començava amb domini local que, gràcies a dos tirs triples, aconseguia agafar una mínima avantatge al marcador (8-6). Va ser en aquest moment on els nois de Marc Font van posar una marxa més en defensa i liderats per un excel·lent Xavi Toledano aconseguien obrir un petit forat al marcador (8-14). L’equip seguia sòlid en defensa i el Samà només podia anotar des del punt de personal fet que aprofitaven els vermells per tancar el quart amb un triple de Christian Esteban i Marc Gutiérrez (18-23). El segon període començava amb un parcial favorable als locals que, ràpidament va ser contrarestat pels nostres gràcies a la defensa de Rafa Ruiz i Jordi Català i el bon treball de Lluís Bargalló al rebot ofensiu. Un parcial de 2 a 13, tancat amb un espectacular 2+1 de Jordi Ràfols posava els Monjos en una situació molt favorable (24-36). Els locals van reaccionar gràcies a dos triples però allà estava el debutant Ton Marcé per anotar des de l’exterior de la línia de tres punts i posar les coses de cara al descans (31-39).

A la represa, els nostres es van encallar en atac i no aconseguien trobar la opció d’anotar, fet que provocava que els locals s’apropessin a marcador i tornessis a posar-se ben vius al partit (41-44). Era el moment de Juli Amaro que amb 5 punts de forma consecutiva, tornava a disparar als Monjos al marcador per tancar el període amb un mínim 45 a 49. Al darrer quart semblava que es repetiria la història ja que el físic començava a passar factura i el Samà cada cop jugava millor fins a culminar la remuntada (58-56 min 37). Però els darrers tres minuts de partit va ser una lliçó magistral defensiva dels nostres sumat a la direcció impecable de l’equip per part d’Adrià Hernández. L’equip va assegurar els tirs lliures fins a tancar el partit amb un 60 a 65. Com anècdota quedarà el triple al darrer segons dels del Garraf per deixar el marcador final en un ajustat 63 a 65.

Ara l’equip escala fins a la 4a posició de la classificació amb 15 victòries i 9 derrotes i jugarà el proper partit el diumenge a les 19:30h al pavelló municipal davant el CEJ Hospitalet.

Guti (6), Lluís (8), Català, Ràfols (2), Adrià (5), Tole (11), Juli (5), Ton (3), Christian (16), Rafa (9)

Parcials. 18-23 / 13-16 / 14-10 / 18-16

Resultat final. Intersport Olaria Samà B 63 – 65 Els Monjos BC 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s