L’infantil aconsegueix una victòria de mèrit

Dissabte al matí els més petits anaven a una de les pistes més complicades de la lliga com és la del Nou Bàsquet Olesa.

El partit va començar bé pels visitants que al primer minut van arrencar amb un 0-4 a favor gràcies a bones defenses i ràpides transicions, a partir d’aquí un parcial de 9-2 a favor dels locals feien preveure que seria un partit disputadíssim, 15-11 pels locals al termini dels deu primers minuts.

El segon quart va estar marcat per les defenses dels dos equips i les males decisions en atac, fet que va fer que els dos equips marxessin al descans amb el 24-21 al marcador.

Al tercer quart els visitants van sortir molt forts i liderats ofensivament per Bernat Casañas van aconseguir un parcial de 0-10 als dos primers minuts que donava una renta de 7 punts als visitants, però una ràpida reacció dels locals va capgirar el marcador al final del tercer quart i arribar a l’últim quart amb un 41-35 al marcador favorable als nois d’Olesa.

A l’últim quart es va veure la millor versió de la temporada dels nostres, liderats en defensa gràcies a la lluita de Sergio Martínez i l’anotació d’Oriol Marquès, van aconseguir un parcial de 4-14 que seria un avantatge que els visitants mantindrien fins el final del partit.

Victòria molt treballada dels nostres petits per continuar compartint liderat amb 0 derrotes, dissabte al matí l’infantil visitarà la pista del CB Igualada, cuer de la lliga, on esperem que els vermells continuïn treballant com ho estan fent cada dia.

Parcials. 15-11 / 9-10 / 17-14 / 6-18

Resultat final. Nou Basquet Olesa A 47 – 53 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s