Derrota dura del cadet

Bon partit dels jugadors on la pista petita i desencert en alguns moments de partit van marcar la tònica del partit .

Un inici de quart bastant desastrós de l’equip on l’ l’equip rival es va anar en el marcador 12-3 , amb alguns badades defensives i amb molt poc encert a l’hora de tirar a cistella o entrar , malgrat tot equip va reaccionar poc a poc i en el segon quart va aconseguir posar-se 16-13 amb una bona aportació ofensiva de Marc Clemente i una bona pressió defensiva amb Edgar Crespo roben un parell de pilotes .

Sortida del tercer quart espectacular on del 17-13 es passa al 19-27 , amb una bona pressió i corrent molt bé en contraatac , tot i així l’equip rival també va fer un pas endavant i es va tornar a ficar en el marcador arribant al final del quart 30-27 .

Un últim quart estrany on els dos equip van estar nerviosos on no hi havia bàsquet fluid per cap de les dues va fer que l’equip local gràcies als encerts dels tirs lliures s’anés distanciant en el marcador , tot i així van lluitar fins al final robant una pilota a 2 minuts del final per posar-se a 4 per sota però no va poder ser i al final el marcador es va quedar en 50-43 .

Raimon, Carlos, David (3), Dani (4), Yohan, Aleix (6), Marc (12), Edgar (4), Eric (3), Antonio (2), Álvaro (9), Quim

Parcials. 12-3 / 5-10 / 13-15 / 20-16

Resultat final. CE Vilanova i la Geltrú 50 – 43 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s