Una baixada física condemna al sènior

Partit complicat el que tenia el sènior aquest passat cap de setmana davant d’un dels equips potents del grup com el CB Prat. L’equip es presentava al partit amb les baixes d’Edu Porta i de Nil Alemany, encara recuperant-se de les seves respectives lesions.

El match va començar clarament favorable a l’equip visitant ja que gràcies a la seva defensa i al control del rebot a les dues cistelles no deixava que els nostres es poguessin posar dins del partit. Els tres triples de Christian Esteban aguantaven als locals al marcador al final del període (12-20). Però va ser al segon quart on l’equip es va mostrar tal i com és i va oferir 9 minuts de joc dels que ens té acostumats aquesta temporada. Un canvi defensiu proposat pel nostre entrenador, Marc Font, va donar els seus fruïts i els vermells, sòlids en defensa, van poder trobar moltes opcions ofensives i es van escapar al marcador (42-32). Però el darrer minut abans de la mitja part va ser caòtic i els visitants van clavar un dur parcial de 1 a 8 i posaven un ajustat 43 a 40 al descans.

Al tercer quart, la igualtat va ser la tònica dominant fins que els vermells van poder obrir la defensa zonal dels del Baix Llobregat gracies a un triple de Martí Massana i un altre de Rafa Ruiz (58-52). Però si el darrer minut abans del descans ja no havia anat bé, els tres minuts que tanquen el període i els dos primers que inauguren el darrer van ser encara pitjors. Un equip lent i que buscava només el recurs del triple es va veure superat pel Prat que gràcies a un demolidor parcial de 0 a 14 aconseguia trencar el partit (58-66). Una tímida reacció va apropar-nos a 4 punts a falta de 5 minuts per acabar el partit però el físic no va respondre, es van acumular massa pèrdues de pilotes i els visitants ho van aprofitar per endur-se la victòria per un clar 69 a 81 final.

Ara l’equip queda 5è a la classificació amb un balanç de 14 victòries i 9 derrotes i aquest proper diumenge es desplaçarà a Vilanova per disputar un interessant derbi contra el Samà.

Guti (5), Gabri (5), Lluís (5), Jordi (1), Adrià (11), Xavi (11), Juli, Christian (15), Martí (6), Rafa (6), Ricard (4)

Parcials. 12-20 / 31-20 / 15-22 / 11-19

Resultat final.  Els Monjos BC 69 – 81 CB Prat 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s