Treballada victòria del sub 25

Aquest diumenge contra un rival directe a la classificació, a qui, malgrat tot no es va poder recuperar el bàsquet average. Tot i començar amb un 0-6, els locals van continuar amb la bona circulació de pilota que aviat va donar resultats i els hi va permetre acabar guanyant el primer parcial. Amb el 20-11 del minut i després d’un temps morts visitant, el marcador es va anar igualant, degut sobretot al control del rebot ofensiu visitant. al descans, un igualat 30-28.

El tercer període va ser d’alternatives, amb els dos equips fent parcials i manant a estones al marcador, que la iniciativa era pels visitants que entraven als darrers deu minuts amb un 47-48 a favor.

I en aquest període es van veure grans defenses als dos costats del camp, val a dir que al minut 36, el resultat era d’empat a 52 i el parcial de 5-4. un canvi defensiu local a zona als darrers tres minuts i l’encert al tir exterior va decantar la victòria d’un bon partit de la banda local.

Eloi (7), Grau (3), Fran (6), Jordi (14), Miquel (3), Ton (3), Sergio (3), Andres (13), Llorenç, Colom (5)

Parcials. 16-10 / 12-8 / 12-23 / 28-19

Resultat final.  Els Monjos BC 60 – 52 Parc de la Llar – Can Parellada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s