Ràpida recuperació del cadet

Bona línia de treball dels jugadors que després de la derrota de la setmana passada contra el Gelida aquesta setmana van jugar un gran partit contra el Tecniber Bàsquet Berga i van aconseguir la victòria 50-43.

Un primer quart molt disputat on el parcial d’aquest va ser 11-11, amb una bona aportació ofensiva de Álvaro Moyano al inici de partit amb 7 dels 11 punts del seu equip en el primer quart i temptejant molt el rival, amb algunes llacunes defensives però res que no poguessin arreglar els jugadors.

Un segon quart de transició on poc el partit no evoluciono molt on amb una bona pressió ens distancia 4 punts a dalt en el marcador arribant així al descans amb 22-18.

Tercer quart molt actiu sense perdre la concentració i cada vegada avanço més i jugant millor fa que l’equip es vagi de 8 a final del quart abans de començar l’últim quart que va ser el quart dels triples amb 3 triples per equip , ficant al equip local Carlos Blanco, Quim Mercè i Marc Clemente un triple cadascun gairebé consecutiu, malgrat aquests triples l’equip rival es va apropar a 2 punts, però des d’una bona pressió liderada per Aleix Fontanals amb 3 robatoris consecutius 4 punts consecutius deixava el marcador amb una diferència de 5 punts que al final es veuria augmentada a 7 gràcies a dos tirs lliures.

Carlos (5), David (1), Dani (2), Aleix (8), Marc (12), Edgar, Eric (4), Antonio (4), Álvaro (11), Quim (3)

Parcials. 11-11 / 11-7 / 10-6 / 18-19

Resultat final.  Els Monjos BC 50 – 43 Tecniber Bàsquet Berga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s