El sènior cau fora de casa

Partit complicat el que se li presentava al sènior aquest passat dissabte a la pista del Sant Josep Obrer, un dels equips més en forma de la categoria i una de les pistes més inaccessibles de tot el campionat.

El match començava amb un intercanvi de cistelles però amb una agressivitat i una intensitat molt diferents per part dels dos equips. A partir del minut 5, els locals van començar a trobar massa facilitats a la defensa vermella i aconseguien anotar amb molta facilitat com demostra el marcador final del període (26 a 19). Al segon període, el Sant Josep continuava sumant gràcies als seus esforços per dominar el rebot ofensiu i davant es trobava un equip completament desaparegut en atac. Els nostres no van aconseguir anotar fins passats 6 minuts del període gràcies a una cistella de Rafa Ruiz. Al descans un contundent 46 a 25 feia preveure que el partit estava acabat.

A la represa, els vermells van activar la seva defensa, fet que provocava un desconcert local que, tot i això, seguia sumant gràcies als seus rebots ofensius. L’aportació anotadora de Marc Gutiérrez i Christian Esteban va permetre als Monjos posar-se a només 12 punts dels locals (57-45) i amb la sensació que els vermells podries arribar a competir el partit. Al final del període és on arriba la polèmica amb una cistella dels locals després d’una possible violació de passes i el càstig per part de l’equip arbitral de dues faltes tècniques als nostres entrenadors Mònica Contreras i Marc Font. El Sant Josep Obrer tornava a escapar-se al marcador però els nostres jugadors no es van rendir i van seguir esforçant-se en defensa per tal de no perdre la cara al partit. Finalment, les diferències al marcador no es van moure i l’equip va perdre el partit i el bàsquet average particular amb els de l’Hospitalet (80-60).

Aquesta derrota no ha de servir, sinó, com a punt d’inflexió per als vermells ja que recuperen als lesionats Edu Porta i Juli Amaro i veiem com dissabte ja va debutar, aquesta temporada, Martí Massana. En els propers dies també recuperaren a Nil Alemany i, amb la plantilla al 100%, aquest equip encara té moltes coses a dir aquesta temporada.

El proper partit serà dissabte al pavelló a les 18:00h contra el CB Prat on una victòria i una combinació de resultats ens podria col·locar a la tercera plaça del grup.

Guti (6), Edu (4), Lluís (4), Català (4), Jordi (2), Adrià (9), Xavi (4), Christian (17), Martí, Rafa (10)

Parcials. 26-19 / 20-6 / 17-10 / 17-15

Resultat final. CB Sant Josep Obrer A 80 – 60 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s