Còmode victòria del sènior

Aquest passat diumenge el sènior es desplaçava fins a Castelldefels amb només 7 jugadors del primer equip i amb el reforç de jugadors del filial amb l’objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva a domicili.

El partit va començar bé pels nostres gràcies a la inspiració ofensiva de Christian Esteban, que donava ales als vermells per posar-se amb un clar 5-13 al minut 5 de partit. El període va ser dominat pels nostres que el tancaven amb una diferència favorable de 7 punts (10-17) i amb la llosa dels tirs lliures fallats. Al segon període, els locals van deixar-se anar en atac i es van fer amb el control del rebot ofensiu, fet que precipitava als vermells que no trobaven la opció de marxar al marcador (20-25). Va ser en aquest moment on els triples, dos d’Adrià Hernández i un altre de Lluís Bargalló, i les cistelles de Rafa Ruiz i Jordi Ràfols, sumat a la intensitat defensiva de l’equip, deixaven una còmoda renda al descans (24-41).

A la represa, els Monjos va sortir força relaxat i els locals van infligir un dolorós parcial de 14 a 6 que els tornava a posar dins del partit (38-47). Però lluny de posar-se nerviosos, els nostres jugadors van saber jugar molt bé el darrer minut i tancar el període amb un còmode 39 a 55 favorable. Un darrer quart excel·lent a nivell ofensiu, amb molt bones seleccions de tir, ràpides transicions i el punt de pausa necessari, van fer que els vermells guanyessin el partit per un clar 58 a 83 i sumessin la victòria número 13 del curs per només 7 derrotes i es consolidessin a la quarta posició de la classificació.

Cal destacar l’actitud i el comportament de tot l’equip i, en especial, la dels quatre jugadors del filial (Gerard Escofet, Gabry Garcia, Andrés Palomares i Jordi Català) en la seva ajuda un equip castigat per les lesions les darreres setmanes. Per l’estadística també queda la victòria número 50 del nostre tècnic, Marc Font, en partit oficial amb el primer equip.

El proper partit serà diumenge a les 18:00h al pavelló municipal davant el CB Cublles, un rival molt dur que a l’anada va estar molt a prop de guanyar-nos.

Guti (5), Grau (2), Gabry (7), Lluís (12), Català (4), Jordi (7), Adrià (11), Xavi (6), Christian (11), Andrés (3), Rafa (19)

Parcials. 10-17 / 14-24 / 15-14 / 19-28

Resultat final.  CB Joventut Castelldefels 58 – 83 Els Monjos BC

IMG-20140223-WA0002

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s