El sènior no pot amb el líder

Diumenge rebíem la visita del líder del grup, l’intractable Tecla Sala que no va donar opcions al nostre sènior plegat de baixes.

El partit començava amb els vermells molt concentrats i per davant al marcador als primers minuts (8-4) que va ser un miratge quan els visitants van començar a demostrar el perquè del seu lideratge. Al final del primer període 12-26. Al segon quart, els Monjos va incrementar el seu ritme defensiu i va acostar-se al marcador (21-27) però el Tecla Sala castigava cada errada dels locals amb un parcial demolidor. Tot i els punts de Lluís Bargalló i de Nil Alemany, els vermells no podien acostar-se al marcador que, al descans, era de 34 a 45.

A la represa, els nostres, tot i portar un nivell defensiu molt alt, veiem com els visitants aconseguien anotar i produir ofensivament en cada acció a cistella. L’equip, però, liderat per Joan Aragon i Rafa Ruiz en aquesta segona meitat, va ser capaç de competir i de fer un molt bon bàsquet i mostrar molt bones sensacions com fa una setmana enrere a Molins de Rei.

Tot i això, els Monjos va acabar amb un càstig massa dur (73-97) pel bàsquet fet i l’actitud mostrada davant un equip que va tenir un encert al voltant del 80% en atac.

Ara l’equip és el quart classificat amb un balanç de 12 victòries i 7 derrotes i la setmana vinent es desplaçarà al camp del Joventut Castelldefels on, de ben segur, amb aquest treball i aquesta actitud, tindrà molts arguments per tornar a sumar una nova victòria.

Guti (4), Gabry, Lluís (17), Català (1), Jordi, Adri (4), Nil (7), Xavi, Joan (17), Christian (9), Rafa (14)

Parcials. 12-26 / 22-19 / 17-22 / 22-30

Resultat final.  Els Monjos BC 73 – 97 BC Tecla Sala

 20140216_191106

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s