El derbi a la butxaca pel cadet

Intens , nerviós i amb moltes imprecisions així va ser tot el partit que ens va enfrontar al Casal Vilafranca . Inici de partit molt lent , tranquil on els dos equips estaven una mica esperant a veure que feia al seu rival , això va fer un que fos una quart molt pobre en anotació tant és així que a 2 minuts del final marcador era de 6-5 i al final del quart fos 11-11.

Segon quart marcat per uns distraccions locals van fer que ells es posessin dalt al marcador, però una bona reacció dels tres màxims anotadors de l’equip Marc Clemente, Eric Via , Álvaro Moyano va fer que poguessis distanciar en el marcador amb un parcial en 4 minuts de 12-0 i arribar al descans amb 6 punts d’avantatge.

La tornada del descans va ser fluixa on els jugadors es veuen cohibits per dues cistelles seguides i una defensa zonal 1-3-1 , però en breu van saber refer-se i seguir amb l’avantatge dels 6 punts que ja es mantindria fins al final del partit , gràcies a la bona direcció de joc i d’equip d’Antonio Lopez durant tot el últim quart y sobre tot en els minuts finals.

Raimon , Dani (2), Yohan , Aleix (3), Marc (10), Codorniu , Edgar (2), Eric (9), Antonio (2), Álvaro (16)

Parcials. 11-11 / 12-6 / 11-12 / 10-8

Resultat final.  Els Monjos BC 44 – 37 Casal Vilafranca 2

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s